ווידאו
ווידאוגלישה ← מימין לשמאל: הצד השני של מאבריקס גבוה ויפה באותה המידה

מימין לשמאל: הצד השני של מאבריקס גבוה ויפה באותה המידה

מאת יואב נקש ינואר 13, 2021

לכל גל יש את הצד השני וגם אם בצדודית הזו הוא לא הכי פוטוגני, הוא עדיין מצטלם יפה. בספוט של האלף מון ביי גולשים לרוב על גלים מימין כי הם יותר פתוחים אבל מי שמחפש אתגר אחר יכול לנסות את כוחו בתפיסת הגל לצידו השני. גובה הגל לצידו השמאלי ישאר זהה אבל תהיה זו צורתו של הגל ומהירות השבירה שתקשה על השלמת הרכיבה. בוידיאו שלעיל, זווית צילום שונה לגל שתמיד יראה מרשים ועוצמתי מכל צד של השבירה.

שתף בפייסבוק שתף בטוויטר הוסף תגובה
יואב נקש

עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday

מגזין +

ינואר 01, 1970

הפיד של צלם ים

יודעים משהו שאנחנו לא?

יש לכם ידיעה מרעישה? אירוע חדשותי מעניין ו/או בלעדי? ראיתם דולפין? תפסתם גל ענק? הייתם עדים למפגע סביבתי? אירוע חברתי? סיפור? קישור? תמונה? סרטון? יש חדש בעולם הים ואנו לא מודעים אליו? שתפו אותנו בכל דבר ונשתף עם העולם.

מלאו את הפרטים בטופס הבא ושלחו אלינו (כוכביות - שדות מילוי חובה)









צור קשר

אתר צלם ים מאמין בקשר אישי וישיר עם כל אדם שבנפשו נושבת רוח ים - נשים וגברים כאחד. אנא מלאו את הטופס הבא במלואו ופרטו את מטרת פנייתכם. צוות צלם ים משקיע תשומת לב רבה לפנייתכם ויעשה את המרב בכדי להשיב לכם בהקדם.




צלם ים