ווידאו
ווידאוגלישה ← כשהאדמה נשמטת: גראנט טוויגי בייקר משחזר ווייפאאוט אכזרי במאבריקס

כשהאדמה נשמטת: גראנט טוויגי בייקר משחזר ווייפאאוט אכזרי במאבריקס

מאת יואב נקש אפריל 20, 2021

גראנט טוויגי בייקר לא ציפה שהגל המושלם עם המרקם החלק בגובה 20 פיט יהפוך למפלצת שפוערת את פיה בתיאבון. בסשן חורפי, במים קפואים של חודש ינואר 2021, בייקר תפס גל שלכאורה היה נראה כמו דרופ חלק, אלא שמהר מאוד הגל התעגל יתר על המידה וכאילו שמט מתחת לרגליו את האדמה.

בייקר שניסה לשמור על קור רוחו התערבל בעוצמה רבה אבל היה זה הגל השני שניער אותו כמעט עד תום והוציא את האוויר מראותיו. במזל רב שמגובה בניסיון של שנים, בייקר הצליח לשמור על קור רוחו עד לחילוצו מהאימפקט זון על ידי הג'ט סקי. זהו סיפורו המוצג ממספר זוויות צילום.

שתף בפייסבוק שתף בטוויטר הוסף תגובה
יואב נקש

עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday

מגזין +

ינואר 01, 1970

הפיד של צלם ים

יודעים משהו שאנחנו לא?

יש לכם ידיעה מרעישה? אירוע חדשותי מעניין ו/או בלעדי? ראיתם דולפין? תפסתם גל ענק? הייתם עדים למפגע סביבתי? אירוע חברתי? סיפור? קישור? תמונה? סרטון? יש חדש בעולם הים ואנו לא מודעים אליו? שתפו אותנו בכל דבר ונשתף עם העולם.

מלאו את הפרטים בטופס הבא ושלחו אלינו (כוכביות - שדות מילוי חובה)









צור קשר

אתר צלם ים מאמין בקשר אישי וישיר עם כל אדם שבנפשו נושבת רוח ים - נשים וגברים כאחד. אנא מלאו את הטופס הבא במלואו ופרטו את מטרת פנייתכם. צוות צלם ים משקיע תשומת לב רבה לפנייתכם ויעשה את המרב בכדי להשיב לכם בהקדם.




צלם ים