יש הרבה מאוד סוגי גלים בעולם שאי אפשר לגלוש עליהם אבל יש גל אחד שלמרות שהוא לא מזמין יש גולשים משוגעים שלא מבינים את הרמזים... העבים / הכפולים! שיפטרן בלאף שבטזמניה צועק בכל שבירת גל "תזהרו ממני!". המים הקרים שורצי הכרישים מתרוממים לגובה, מתקפלים כמה פעמים ושולפים מדרגה גבוהה מעל סלעים. ובכל זאת, תמיד יהיו מי שיתעלמו מהאזהרות ויהלכו על הקו הדק שבין גן עדן לג'יהנום.
בקליפ הבא מה-16 ביוני 2016 (יותר מידי שישיות) מככבים דני גריפית, ראסל בירק, רודי שוורץ וג'יימס מקיין. מעליהם מרחף עם עדשת המצלמה דייב אוטו שמתעד את החיה הרעה מטזמניה בפעולה.
שתף בפייסבוק שתף בטוויטר הוסף תגובה
יואב נקש
עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday


