בצניעות האופיינית לו, מבקש מאיתנו רוב מצ'אדו שלוש דקות מזמננו בכדי לצפות בו גולש אך מצ'אדו היקר צריך לדעת שאנו מוכנים להעניק לו הרבה יותר זמן מזה. התגעגענו לסטייל, לאומנות שלו על הגל, לסגנונו הרגוע, לדרדלוקס שעפים ברוח. גולש הנשמה שאוהב את הירוק ועושה רבות למען הטבע וזכותם של תושבי מדינות העולם השלישי למים נקיים, חוזר בספיישל אפירנס איכותי לחבק את הכחול הגדול על הגלים.
הגולש בן ה-40 שומר אמנם על פרופיל נמוך אך אין זה אומר שהוא הפסיק לשחוט את גלי גן העדן הכחול. אין תענוג גדול יותר מלצפות בו רוכב על גלי הים - קלאסיקה של גולש בכל מובן המילה. לסגנונו של מצ'אדו אין שני כי בעוד שדרכו על קיר הגל רגועה ותמיד בשליטה, מידי פעם מתפרצת העוצמה בביצוע חזק. בקליפ הבא אנו זוכים להתענג על גולש החופש הכי cool בעולם, שלוש דקות של חיבוק ענק.
שתף בפייסבוק שתף בטוויטר הוסף תגובה
יואב נקש
עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday