ווידאו
ווידאוגלישה ← 11 דקות של שיוף: כך בונים גלשן אלאיה במחסן הביתי

11 דקות של שיוף: כך בונים גלשן אלאיה במחסן הביתי

מאת יואב נקש יוני 28, 2016

ישנם שלושה דברים שהאדם אוהב להסתכל עליהם: אש, מים ואנשים עובדים. זה לא ממש ברור מדוע זה קורה ומה מושך אותנו ללטוש עיניים על אדם שמזיע ובונה משהו אבל זהו דבר שקורה באופן טבעי - לשם כך יש חורי ההצצה קטנים באתרי בנייה. בחיינו אנו לא מפסיקים ללמוד, אנו בוחנים דברים חדשים מקרוב, מתפעלים אבל גם לוקחים דוגמא מקבלים רעיון והשראה ולעיתים מיישמים את שראינו הלכה למעשה.

למזלנו, בקליפ הבא אנו לא צריכים חור הצצה קטן בשביל להסתכל ויש באפשרותנו להתהפנט במשך 11 דקות על דרך בנייתו של גלשן אלאיה העשוי עץ בגובה 6’6. כשאנו בונים משהו יש תחושה של סיפוק ואם הוא משמש אותנו לגלישה על הגלים אז הגשמנו את הייעוד.

שתף בפייסבוק שתף בטוויטר הוסף תגובה
יואב נקש

עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday

מגזין +

ינואר 01, 1970

הפיד של צלם ים

יודעים משהו שאנחנו לא?

יש לכם ידיעה מרעישה? אירוע חדשותי מעניין ו/או בלעדי? ראיתם דולפין? תפסתם גל ענק? הייתם עדים למפגע סביבתי? אירוע חברתי? סיפור? קישור? תמונה? סרטון? יש חדש בעולם הים ואנו לא מודעים אליו? שתפו אותנו בכל דבר ונשתף עם העולם.

מלאו את הפרטים בטופס הבא ושלחו אלינו (כוכביות - שדות מילוי חובה)









צור קשר

אתר צלם ים מאמין בקשר אישי וישיר עם כל אדם שבנפשו נושבת רוח ים - נשים וגברים כאחד. אנא מלאו את הטופס הבא במלואו ופרטו את מטרת פנייתכם. צוות צלם ים משקיע תשומת לב רבה לפנייתכם ויעשה את המרב בכדי להשיב לכם בהקדם.




צלם ים