
הקולקציה של סלייטר: מותג האפנה Outerknown יוצא בקרוב לדרכו
סלייטר היה יותר מעסוק מאז שעזב את מערכת היחסים ארוכת השנים שלו עם קוויקסילבר באפריל 2014 וניסה את כל כוחו בהרפתקאות עסקיות שונות שחלקן היו מוצלחות יותר וחלקן פחות. עם ליין הבגדים החדש Outerknown, סלייטר מבקש לשנות את דרכי היזמות הזמנית שאפיינו את עסקיו עד כה ולהתברג אל תוך עולם האופנה בתור מתחרה ראוי ועקבי לאורך זמן. בפוסט נרגש באינסטגראם שלו, סלייטר מבשר קבל עם וגלישה שמותג האופנה Outerknown, עליו עמל שנים רבות, יושק החל משבוע הבא (אמצע יולי 2015).
"האם הייתה לכם אי פעם כל כך הרבה ציפייה והתרגשות ממשהו שעבדתם לקראתו שרציתם לממשו ובמקביל הייתם צריכים להתמקד ולגרום לזה להיעשות? זו בעצם הייתה ההרגשה שלי במשך 28 החודשים האחרונים. זה לקח הרבה מאוד זמן ואני מאושר (סוף סוף!) לבשר כי מותג הבגדים שלי "Outerknown" יושק בשבוע הבא! אני אסביר יותר לעומק בנוגע לשאר הפרטים ברגע שזה יקרה אבל אני מאוד גאה בקבוצה שלנו ואספקת קולקציית הבר-קיימא שהצלחנו לייצר. השארו מעודכנים ואני אתן לכם עוד פרטים על זה בשבוע הבא כשנצא לדרך!"
גם הפוסט שפרסם קלי באינסטגראם לא חשף הרבה על הליין של הביגוד אותו הוא ישיק בשבוע הבא. אבל מגזין Stab הצליח לשים את ידו על חלק מהקולקציה פרי עבודתו של מעצב העל ג'ון מור (John Moore) שנבחר ע"י מגזין GQ למעצב בגדי הגברים הטוב ביותר לשנת 2015. בקולקציה נראים ז'קטים, קפוצ'ונים וסווטשירטים מפלנל, חולצות T, מכנסיים ארוכים וקצרים עם מספר קטלוגי אבל... ללא המחירים. אם הגולש הטוב ביותר בעולם עיצב את זה, אוהב אתה זה, לובש את זה ואולי אף גולש עם זה אז כנראה שיהיו הרבה שיקנו את זה (ולא משנה המחיר). לנו רק נותר לאחל לו (פעם נוספת) ב-ה--צ-ל-ח-ה!

יואב נקש
עורך ראשי, כתב-צלם. מייסד האתר "צלם ים". פעיל סביבה וחברה גולש שאוהב את העולם. משפט לחיים: "רוח האדם כרוח הים היא, למרחבים תשאף וגבולותיה אין קץ." ציטוט אהוב מסרט: I am just the Garbage man - Big Wednesday